Despre Acest Site

Alegerea tortului este unul dintre detaliile din planificarea nuntii care reprezinta un prilej de imensa bucurie si fascinatie pentru viitoarele mirese. Acesta trebuie sa fie perfect. Evident, trebuie sa aibă atat un aspect deosebit, cat si un gust de neuitat. Este cea mai dulce parte a nuntii, un moment care atrage privirile tuturor invitatilor si care in functie de modul in care arata, starneste pofte si curiozitati nestapanite. Cu totii astepta cu nerabdare sa il guste si sa vada cat de bun este.

De aici pleaca si misiunea complicata a miresicilor, care pornesc intr-o dificila misiune de cautare. Acestea cauta sa gaseasca un tort care sa fie atat pe placul mirilor, cat si pe placul invitatilor. Un tort care sa-i impresioneze, un tort de care cu totii sa-si aminteasca cu drag si cu placere. Bineinteles, si mirele este antrenat in aceasta cursa contra cronometru, si la fiecare nou candidat pentru titlul de „tortul de nunta perfect” i se cere parerea la adresa decorului, numarul de etaje, culoarea si compozitia sa. Atat viitori soti implicati activ in organizarea nuntii, cat si cei care in dorinta ca miresele lor sa aiba  nunta mult visata prefera sa se sustraga de la aceste indatoriri, se vad nevoiti sa petreaca nenumarate ore de cautari, comparatii si dezbateri pana ce intr-un sfarsit este adjudecat tortul perfect.

Pentru a-ti usura dificila misiune de a gasi tortul mult visat, am selectat pentru cele mai creative, elegante si surprinzatoarea modele de torturi. Colectia noastra contine imagini cu torturi impresionante, imagini adunate din nenumarate surse cu scopul de a-ti oferi inspiratia de care ai nevoie pentru a alege tortul ideal fara a petrece numeroase ore cautand pe Internet sau rasfoind revistele de profil. Gasirea tortului de nunta pe care ti-l doreai nu trebuie sa fie o povara nesfarsita si anevoiasa. Poate fi un proces extrem de simplu si placut, atat timp cat ai la dispozitie o singura sursa de inspiratie ce concentreaza cele mai frumoase modele care au fost create vreodata de cei mai talentati cofetari din lume."